Kiilto Pro HygiNet® auttaa elintarviketeollisuuden toimijoita saavuttamaan korkeat hygieniastandardit helposti ja vaivattomasti. Palvelu helpottaa tuotantolaitoksissa useiden eri prosessien hallintaa ja parantaa näin myös hygieniatasoa.
Kiilto Pro Hyginet® -palvelua on alusta asti kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa, todellisia tarpeita kuunnellen. Elintarviketeollisuudessa se on rakennettu vastaamaan erityisesti laadunvalvonnan ja tuotannon tarpeisiin sekä helpottamaan auditointeja.
Saku Haukijärvi, tuotekehityspäällikkö, Kiilto
Automaattisesti listautuva kemikaaliluettelo
Kiilto Pro HygiNet® -palvelusta löytyy automaattisesti listautuva kemikaaliluettelo, joka täyttää kemikaaliturvallisuutta valvovien viranomaisten vaatimukset. Kemikaaliluettelo tulee laatia, jotta tietyn laitoksen toiminnan laajuus voidaan määrittää. Siitä tulee käydä ilmi kemikaalin enimmäisvarastointimäärä, vaaraluokka, -kategoria ja -lausekkeet. Hyginetin avulla työ automatisoituu ja virheiden mahdollisuus vähenee.
Varmuutta prosessien hallintaan
Hygieniaohjeistuksen avulla voidaan taata turvalliset prosessit. Kiilto Pro HygiNet® -palvelu jakaa metodit, hygieniasuunnitelmat ja käytettävät tuotteet perustuen tuotantolaitoksen prosesseihin. Tämä nopeuttaa työtä ja parantaa turvallisuutta, kun oikeat tuotteet ja metodit on helppo tarkastaa.
Helpoutta omavalvonnan toteutukseen
Omavalvonnalla elintarviketeollisuuden toimijat varmistavat, että elintarvike-, alkutuotantopaikka ja elintarvikehuoneisto täyttävät niille asetetut elintarvikemääräysten vaatimukset. Omavalvonnasta on oltava kirjallinen suunnitelma, jota on noudatettava ja päivitettävä. Myös omavalvonnan toteutuksesta on pidettävä kirjaa, sillä sen avulla voidaan todistaa ja näyttää suunnitelman toteutuminen. Kiilto PRo HygiNet® -palvelussa kaikki omavalvontaan liittyvä hygieniatieto ja -raportointi pysyy tallessa ja suunnitelmaa on helppo päivittää. Digitaalisen tiedon avulla on helppo myös huomata trendejä ja seurata hygienian toteutumista pitkällä aikavälillä.
Kiilto Pro HygiNet® -palvelun tärkeimmät hyödyt elintarviketeollisuudessa
- Automaattisesti muodostuva kemikaaliluettelo
- Prosessikohtaisesti jaetut tuotteet, menetelmät ja suunnitelmat
- Omavalvonnan raportointi ja seuranta
- Laiteluettelot, huoltoraportit ja -suunnitelmat
- Uutta! Puhdistusvalidoinnin seuranta ja hallinta EHEDG DOC 45 –validointiohjeen mukaisesti